Wat zijn de kosten van Tinder?

Wat zijn de kosten van Tinder? Goede vraag! Er is geen eenvoudig antwoord op, maar wij hebben hier alle informatie die je nodig hebt. (!) Eerst en vooral, is er geen kost om Tinder te gebruiken. Je kan je gratis registreren en genieten van de basisfuncties. Maar als je serieuze resultaten wil behalen met Tinder, dan raad ik aan om een premium abonnement te nemen. Met dit abonnement kan je onbeperkt swipen en meer opties en functies ontgrendelen.

Er zijn verschillende opties voor het abonnement waaruit je kan kiezen: Tinder Plus, Gold of Platinum. De prijs hangt af van hoe lang je contract duurt: 1 maand, 6 maand of 12 maand. Voor de kortste termijn betaal je $9,99 per maand; voor 6 maand betaal je $7,99 per maand; en voor 12 maand betaalje $4,99 per maand. Bovendien biedt Tinder soms promotionele prijzen aan zodat jouw abonnement nog goedkoper wordt!

Om samenvattend te zeggen: er is geen directe kost verbonden aan het gebruik van Tinder (tenzij u besluit om een premium abonnement te nemen). Als dat zo is, variĆ«ren de prijzen tussen $4,99 – $9,99 per maand afhankelijk van welke termijn u selecteert! Dus wees gerust- er is altijd iets dat bij jou budget past!