Hoe voelt echt liefde?

Hoe voelt echt liefde? Liefde is één van de meest krachtige en diepste emoties. (Het) is een verbondenheid tussen twee mensen die niet kan worden verbroken. Het is geen lichamelijke aantrekkingskracht, maar iets veel meer spiritueels. Wanneer je in de greep bent van echte liefde, voelt het alsof er binnenin je een magische gloed brandt! Je bent gevuld met gevoelens van warmte, vrede en gelukzaligheid.

Liefde betekent ook dat je bereid bent om te vergeven en te laten gaan als het nodig is. Je voelt dat ondanks alle ups and downs, jullie toch elkaar steunen en respecteren zoals geen ander dat kan doen! Daarnaast brengt liefde ook verandering met zich mee; dingen worden opnieuw bekeken door een andere lens – positiever dan voorheen.

Je voelt jezelf sterk verbonden met degene die je liefhebt, alsof jullie één zijn! Er is vertrouwen en empathie in de relatie waardoor je weet dat alles goed komt. Ook is er ruimte om te groeien, uitdaging aan te gaan en elkaar blindelings te vertrouwen. Kortom: Echt liefde voelt als magisch!