Is Tinder nog serieus?

Tinder is de laatste tijd steeds populairder geworden. Het is een programma waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en liefde kunnen vinden. Maar, ik vraag me af: Is Tinder nog serieus? (!) Ik denk zeker van niet. Er zijn te veel mensen die alleen maar op zoek zijn naar een leuk avontuurtje. Ze willen gezelligheid en plezier, maar verwachten geen commitment of liefde. Ook kan je er gemakkelijk achter komen hoe iemand er uit ziet voordat je het persoonlijk ontmoet – wat onnatuurlijk is!

Verder zijn er mensen die alleen maar op zoek zijn naar seksuele contacten, wat ook niet de bedoeling is bij het gebruiken van Tinder. En sommige mensen liegen over hun leeftijd of wie ze in werkelijkheid zijn om impressies te scoren. Kortom, door alle bovenstaande redens blijkt dat Tnder niet meer serieus genomen wordt door velen!

Om dit probleem terug te dringen is echt transparantie nodig. De app moet beter beheerd worden met strenger regels en controles op profielinformatie, want anders blijft deze situatie bestaan! Zolang hiermee rekening gehouden wordt, kan Tinder weer echt serieus worden genoemd!