Hoe kom ik aan een nieuwe man?

Ik wil een nieuwe man, maar hoe? (!) Ik heb gehoord dat je op internet kan zoeken, maar ik weet dat dit vaak onveilig is. Ook mijn vrienden hebben me geadviseerd om uit te gaan en mensen te ontmoeten, maar ik durf niet zo goed. Daarbij ben ik ook echt geen uitgaanstype. Maar er moet toch een oplossing zijn!

Misschien moet ik proberen om iets anders te doen waardoor ik nieuwe mensen kan ontmoeten – bijvoorbeeld sportschool of een cursus koken volgen. Als je leuke hobby’s hebt, dan is dat de ideale manier om in contact te komen met anderen die dezelfde interesses delen. Ergens denk ik wel dat dit echt veel beter is dan alleen via het internet zoeken naar iemand!

Toch blijft het lastig… Waarschijnlijk zal ik toch even wat rond moet gaan neuzen op sociale media en dating-apps; misschien vind ik daar wel wat leukers dan alleen maar chatten. In elk geval hoop ik dat er snel iets gaat gebeuren want anders wordt ‘t tijd voor plan B – wat dat ook mag zijn.