Waar liegen vrouwen over op datingsite?

Waar liegen vrouwen over op datingsites? Dat is een lastige vraag. Een ding is zeker: het gebeurt vaak! Sommige vrouwen lijken zelfs wel professionals te zijn in het vertellen van leugens. Ze maken gebruik van de anonimiteit en kunnen daardoor dingen verzinnen die niet waar zijn. Menig man wordt hierdoor misleid.

Zo kan iemand bijvoorbeeld beweren zij meer verdient dan echt het geval is, om indruk te maken. Ook worden er vaak foto’s getoond die al wat ouder zijn, waardoor men denkt dat de ander er veel jonger uitziet dan in werkelijkheid. Maar ook kledingmaat, hobby’s en interesses kunnen soms groots aangezet worden om indruk te maken!

Daarnaast horen we veel over leugens over relatiestatus: ‘Ik ben single!’ Deze leugen wordt helaas vaak genoeg verteld door vrouwen om een date met een man mogelijk te maken. Sommigen doen dit omdat ze ge├»nteresseerd zijn in echte dates; anderen willen alleen maar spannende avonturen beleven…

Kortom, er bestaan diverse situaties waarin vrouwen liegen op datingsites. Hoewel veel mannen hier misschien niet blij mee zullen zijn, moet je toch toegeven dat er ook veel serieuze relaties voorkomen via zo’n site! Dus als je op zoek bent naar iemand speciaal, laat je dan niet afschrikken door eventuele leugens – onthoud gewoon dat je alert moet blijven en goed oplet!