Stel eerst de juiste vragen aan je date

OK. Je bent lid geworden van een paar dating diensten en hebt een killer profiel geschreven. Je hebt een goede foto geüpload en nu ga je chatten met een contact. Wat nu? Hoe begin je met het scheiden van degenen die echt potentieel hebben en degenen die helemaal geen potentieel hebben? Je moet iets te weten komen over wie deze vreemde vrouw werkelijk is en niet alleen wie ze wil dat je gelooft dat ze is. Het zou leuk zijn als vrouwen labels droegen als “Gold Digger” of “Daddy’s girl” …. maar dat doen ze niet dus het is aan jou om deze dingen uit te zoeken en je kunt niet zomaar directe vragen stellen. Je moet weten welke fouten je kunt vermijden en hoe je indruk kunt maken op deze dame als je besluit dat je dat wilt doen.

Nadat je voorbij de initiële small talk bent, vraag haar: “Wat zijn de grootste fouten die jongens maken bij het online daten?” Luister goed naar haar antwoorden. Ze gaat je veel vertellen over zichzelf en haar kijk op mannen in het algemeen.

Vervolgens moet je haar vragen: “Wat vind je echt van online dating?” Nu zal ze je vertellen of ze slechte ervaringen heeft gehad met dating online en je helpen om te voorkomen dat je dezelfde dingen fout doet.

En nu het allerbelangrijkste….. “Wat was de oorzaak van de breuk in je laatste relatie?” Als ze alle schuld op de man schuift, kun je beter verder gaan met de volgende kandidaat. Als ze zelf alle schuld op zich neemt, moet je waarschijnlijk hetzelfde doen. Als ze zegt dat het uit was met wederzijdse instemming of dat de relatie gewoon niet goed was voor een van beiden, dan heb je het juiste antwoord gehoord. Ga verder, maar altijd met de nodige voorzichtigheid.

Het stellen van de juiste vragen zal je inzicht geven en je zelfverzekerder maken wanneer je de dame voor de eerste keer ontmoet.