Tekenen dat je niet op een Blind Date moet gaan

De manier waarop je vriend hem of haar beschrijft, lijkt deze persoon perfect voor jou. Maar voordat je te enthousiast wordt om op een blind date te gaan, overweeg deze 10 tekenen dat je de date koste wat kost moet vermijden. De kans is groot dat het een van de slechtste avonden van je leven gaat worden!

1) Ze lijkt te wanhopig

Als je vriendin je onder druk zet om met haar blind date uit te gaan, is het misschien tijd om te herevalueren. Ze suggereert dat ze hem geweldig vindt, maar als ze niet genoeg van hem vindt om hem voor zichzelf te willen, moet je je waarschijnlijk niet te goed voelen over het nemen van zijn restjes. Zelfs als je vriendin zweert dat haar toekomstige vriendje geweldig is, wil dat nog niet zeggen dat hij dat ook is.

2) Het is duidelijk uit haar profielfoto’s

Selfies in bars, selfies met vrienden, selfies voor monumenten. En haar profiel staat vol zelfspottende grappen over hoe ze niet is zoals andere meisjes, niet alleen omdat ze niet wil uitgaan met jongens die kleiner zijn dan zij (dat wil ze niet), maar ook omdat ze bagage heeft. Ze noemt een ex-vriendje, een onhandige seksuele ontmoeting en een eetstoornis als bewijs van haar slechte beslissingen.

3) Hij gebruikt de foto’s van zijn hond om zijn gezicht niet te laten zien

Ik heb honden gezien die op hun baasje leken en vice versa. Maar ik ben nog nooit een eigenaar tegengekomen wiens hond precies op hem (of haar) lijkt. Dat wil niet zeggen dat het niet kan; ik heb het alleen nog niet gezien. Als er andere mensen zijn zoals deze twee, laat jezelf dan zien! Of je hond. Maar gebruik je huisdier niet om je gezicht niet te laten zien.

4) Hij wil over niets anders praten dan over zijn ex vriendin

Als je date niet kan zwijgen over zijn ex, is hij duidelijk nog niet over haar heen. Praten over je ex is heel normaal, maar het zou je gesprek met je date niet moeten overheersen.

5) Ze is onbeleefd online

Er is een oud gezegde: Er zijn twee soorten mensen in het leven, zij die achter je rug praten en zij die het je niet in je gezicht zeggen. Als iemand online onbeleefd is, is het waarschijnlijk dat hij offline net zo onbeleefd zal zijn. Als iemand je persoonlijkheid, hobby’s en interesses op zijn profiel te kritisch of afwijzend beoordeelt, is de kans groot dat hij je ook persoonlijk niets positiefs te vertellen zal hebben

6) Hij is onbeschoft online

Als je online op zoek bent naar liefde, pas dan op als je aanbidder op je afspraakje verschijnt en zich onbeleefd gedraagt. Een persoon die over het algemeen onaangenaam is in één-op-één situaties zal waarschijnlijk niet op magische wijze veranderen in de prins op het witte paard wanneer het tijd is om je het hof te maken in persoon. Het is niet onmogelijk dat dingen beter zullen worden zodra hij je leert kennen, maar de kans is groot dat hij zal doorgaan met zijn slechte gedrag in de omgang met andere mensen in het algemeen.

7) Haar vriendinnen zijn in het verleden met enge kerels uitgegaan

Herinner je je dat gezegde over je vrienden dichtbij houden en je vijanden nog dichterbij? Dit is een perfect voorbeeld van waarom je dat moet doen. Als één van de vriendjes van je vriendin eng tegen jou is geweest, is de kans groot dat hij net zo eng tegen haar zal zijn.